FOLLOWERS

Wednesday, August 4, 2010

Management Science University(MSU)..tunggu aku aw!hehe..


tula gambar tempat yg akan aku interframe study..hurm..atas sbb2 tertentu..aku org yg pleng lmbt sambong bljr..org len semue da exam da..aku baru nk msok 9 ogos nie..tkpela..ade hikmah kot aku dpt lmbt..tp aku puas ati sbb pilihan aku sendiri nk masuk MSU nie..bukan atas paksaan orang..hurm..x tau la ek ape perasaan aku sbnrnye nk sambong bljr..hahaha...suka ade..sedeyh ade..suke sbb setelah sekian lame aku menanggur di rumah,akhirnye aku study gak..sedeyh...sbb nk tgglkan family..tgglkan member2..tgglkan rumah..tgglkan my sweet room..sweet kah??hahaha..tinggalkan tv aku..n tinggalkan komp aku..myb kat sne aku jarang on9 fb kot sbb lom bli laptop..mesti org yg slalu nmpk aku on9 tu rindu sbb aku x on9 slalu cm dulu..haha..bende yg paling aku fikir skrg nie...cmne nk crik member baru??huhu..walaupown aku bnyk bercakap(dlm erti kata lain kepoh..)tp bab2 nk crik member baru nie aku terus jdik seorang yg pemalu..hahaha...bayangkan!mcm ne la zaroll jdik pemalu ek??hahaha..aku harap sgt..dpt member yg 1 kepale,kelakar,baik,x sombong,x kerek..n kalau boleyh same kepoh..kalau boleh nk mcm kawan2 aku yg skrg.hahaha..kalau boleyh la..n lagi satu yg aku piker..cmne aku puase kat sane??spe nk kjotkan aku sahor??sahor aku nk mkn pe??perh!seriuz!mst time sahor sendiri tu sedeyh gile igt kat family..bestu time buka pulak..huhu..nie first time aku berbulan puase sendiri..huhu..kalau la MSU leyh cuti 2 bulan untok puase ngn raye..kan seronok..hehe..semoga kehidupan aku berjalan lancar disana..kpd family n member2 aku..GONNA MIZ U GUYS!jgn lupe aku aw!huhu..doakan aku selamat untok hidop dalam dunie baru kat sane..amin...


p/s to (yg terase)..post kali ni agak pendek sbb aku da suwo ckgu lim hui mooi ringkaskan..tidak melebihi 120 patah perkataan..suke??hahaha...

4 comments:

siticomelomeldanomelsquare :) said...

kali nie akuh teramatlah suke! ngee :D


p/s: wish u all the best and may ALLAh bless you in whatever situation u'll face on. Sebagai kawan, akuh akan mendoakan yg terbaik okay. baik baik kat sana. jaga diri lek lok. behave urself kat tmpat org ea ea ea? dan pastikan, kalau nak cari kawan baru tu, jangan lah yg lebih kepoh dari kami. hehehe.

ENGLISH BROKEN );

Fanna Roslan said...

haha pnjg tu siti komen. aku lgi pnjg. btw rajin kau edit gmbr msu :P

Afzarul Dzarif said...

terima kasih ct..baiklah..i will..hehe..fana..aku kan memang rjen..hahaha..(bengang aku)

Nadee Mingo Mingo said...

lega hati pabila name Zaroll Afzarul da asek xde HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...