FOLLOWERS

Monday, August 30, 2010

khas buatmu NURUL FARHANAH ROSLAN..(hahaha..)





selamat hari lahir yang ke 18 kawan!moge panjang umo n murah rezeki..mge sukses in your study n your life..sorry la x dpt nk celebrate birthday ko mcm ko clbrate birthday aku..postpone leyh x??hehehe..jgn nangez taw!x disengajekan kan..kalau aku tau aku msok MSU,23 aribulan 6 aku da masok MSU..biar x dpt clbrate ari jadi siti skali..adil siket kan??hahaha..tp insyaallah...kalau aku balek cuti nnt kite kuar sesame yek..beli kek..kek yang 10 ringgit tu..yg tkde krim..isi jek..(kek bogel)..hahaha..boleyh kan??ko msti suke..sbb ko kan x suke mknn manis2..hehehe..

nk citer siket la sal farhanah nie..aku kenal minah nie mase final exam taun 2006..kitorang didudukkan di tempat yg berdekatan..x silap aku..aku dok meja depan,ye dok meja blkng..sblom tu kitorang x pnh bertegor..walaupown 1 klas..kiranya die nie plakon extra la..aku plakon utame..hahaha...sepanjang 5 taun aku knl die nie..die nie seorang yg sopan santon,lemah lembut,baik budi pekerti,kuat beragame,boleyh dikatekan die ni mcm perempuan mlayu terakhirla..(ehem2!aku igt aku nk tipu,tp ko igt org pcye ke perangai ko mcm tu??hahaha..lg pown cam geli la tulis perangai ko baik sgt cmtu..laenla perangai aku..hahaha..so baik aku citer btol2..x baek tipu di bulan puase..hahaha..)farhanah seorang yang mulot kepoh n lazer..kalau nk tau sbb kan mulot die yg lazer tu la aku beransur kurus..kalau x mesti da memboyak da..kire ade kelebihan jugak la mulot die yg ade taik lalat tu..hahaha..die nie suke membebel cam org tuwe..sbb tu dpt name maksom tu..die nie slalu diminati oleh bisol yang agak besar di pipi sblh kiri kot..dan skrg merebak ke dahi...hahaha..die seorang yg kelakar,giler,sewel,bewel,welwel..hehe..volume ketawe die sgt kuat..sekampong boleyh dgr..die agak penyabar..jarang marah..suke dengki die..mse kat sekolah dulu ade skali tu aku sangkut tudong ye kat tempat tinggi..die pakai anak tudong jek..hahaha..tp pown ye x mara..still leyh ketawe2..1 lg die nie akan nangiz kalau kne penyakit senggugut..haha.habes basah tudong die sblh kiri.yang paleng mls aku nk dgr..die nie suke tuntot MCD yang blom sempat aku blnje..hahaha..slalu die pelupe..tp kalau bab2 mkn die tkkn pernah lupe..hehe..suke kuar ngn si som nie..sbb boleyh dikatekan x boring kalau kuar ngn ye.kalau org x knl ye myb ckp ye gedik..tp kalau da knl die..die memang gedik!hahahaha..tkdela..die nie tk gedik pown..kalau korang nk knl ye dgn lebeyh lanjut..sila search fanna roslan di FB ..pswd die a*ep08..nombr tepon ye 01770425**..blog die potpetfanna.blogspot.com..(PERLU KE PROMOTE???HAHAHAHA)cukop la..last word dpd aku..ko member aku 1 dlm 2..hahaha..tkdela..ko 1 dlm 1000 stgh..enjoy dpt member ngn ko..skali lg HAPPY BIRTHDAY!!!

6 comments:

Fanna Roslan said...

Aku nak nangis skrang! haha. Bodoh seh kau btw Terima kasih bluehyppo :)

p/s : yg taleh bla sume gmbr curi dkat ms! hahahaha

Afzarul Dzarif said...

motip nk nangez??hehe..lu pahal pggil wa bluehyppo lg??aku delete account blog aku!hahaha,..tetibe..
p/s:mne tau??hahahha...(malu)-_-

Fanna Roslan said...

Nak nangis sbb terharu :P
Aku kan manusia yg serba tahu. haha.

Afzarul Dzarif said...

pnah ke ko terharu??hahaha...serba tahu la sgt..

Fanna Roslan said...

Serba tahula dri kau :PP
bru pasan entry ni kau wt 30 ogos. cpat nohh? haha

Afzarul Dzarif said...

semangat..hahaha..tp aku publish mlm aribuln

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...