FOLLOWERS

Wednesday, June 15, 2011

KLON ANGELINA JOLIE


lebih kurang kan muke diorng?mmg la x 100% same an..tp same la jugak dlm 98%..haha..name die kila fairy.giler cntek dowh die nie..bibir die yg mahal tu!x de jual kat uptown..aku da cinte mati same die!hahaha..umo die sebaya aku tuw..19 taun(bestu knp zaroll??ko igt ko dpt?mmg x r derr!!)hoho..(biar r!sebokkkk jek.=P)aku start knl die mse citer karak tu..dlm citer tu aku focus kat die jek..x igt pown citer karak tu cmne..sbb tgok die jek dr start smpai tukar citer lain..hahaha..org2 kat sblh aku da bebel2..ee..gedik giler siot minah nie..tp sayer x nmpk awak sebegitu ruper pown..hahaha..(gedik siot!)citer karak tu aku bg 5 bintang sbb die blakon..kalau x de die aku bg 1 bintang jek sbb plakon2 lain da penat belakon..

tgok a gmbr2 die nie..perh!tergugat iman yg sesuci lebaran nie..hahaha







lupe nk gtau..die nie anak rohana jalil..knl rohana jalil??penyanyi dolu2..cbe kte tgok..adekah die mewarisi muke die dpd mak die??check it out!...










..............................










HOMAYGAD!!!mcm nie ke muke mak mertua aku??(eeh?)memang x same la kan ngn anak die!menakutkan jek..x pe2 jom tgok bpk mertua aku lak(eeh lagi!) mne tau ade lebih kurang muke die..




......................









ha..yg nie bru same!!haha..(gambar hiasan jek tu..angelina jolie version lelaki)

btw,sper jumpe fb die gtau aku k?=D

5 comments:

Fanna Roslan said...

Ohh man, dia terlalu cantik sgt. Mcm tak caye umur dye 19. Bibir mcm botox jeeeeee


Hbis tu, perlulah edit gmbr no 2 tuk mnunjukkan yg dye mcm angelina juih?

reeShahz's said...

mmg lhaa cantek siotttt. . tak nafikan die lagi cantek dri aku..tapi,umor die tuh tak sesuai dgn kecantekan itu..if die ckp umoo die 30+++ baru gua bolee ckp die cantek superbb mcm rozita che wan..

ni umor baye kite,makk aihh aku pompuan pon tergugat imah..wakakaka

oke jgn marah,aku bg pandgan jek zarol oi..hehe

sicomel said...

tp muka dia terlalu matured utk mengatakan yg dia 19 tahun. cube kau bygkan muka dia 10 tahun akan datang cm ne? tak payah lama sgtlah, 10 tahun jekkk.

Afzarul Dzarif said...

asl semue mempersoalkan umo die nie???hahaha...x per2..kalau lg 10 taun die ikot muke mak die..aku dlete trus entry nie!hahaha

tp like seriuzly mmg aku pown x cye umo die 19..

Fanna Roslan said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...