FOLLOWERS

Tuesday, February 1, 2011

tenkiu nina airina!

walaupown birthday aku da 4 ari lepas..ade lg upenye org nk bg birthday present..
syok giler....aku dpt nie..



SWEET GILER KAN?hohoho...maybe korang rase cam.."ek eleyh..kek jek pown.."..tp aku appreciate giler..aku baru knl kot ngn nina nie..member rapat aku pown x pnh bg aku adiah..(korang sentap x bace??)hahaha...tp kek mse celebrate tu ade la kan..thanks gak..hehe..tp dpt bende nie aku rse lain..x cm dpt kek2 biase..x tau la sbb decorationnyer ke,jenis keknyer ke,colour kek nie ker,pembuat kek nie ker,or pemberi kek nie?haha..smpai aku sayang giler nk mkn..kalau boleyh juz nk letak cam decoration lilin2 wangi tu jek..haha..tp seriuzly x expect kot dpt cmnie..memang die ade ckp nk bg cup cake,aku igt die nk bg seketol..upenye berketol-ketol(buruknye bunyik)..mse dpt tu aku cm agak surprize gakla...tp yg bersemangat bukak kotak nie member aku..si INTON!gigih nie bukak steaker kopek2..pastu x boleyh siap gune kuku..hahahaha..hadoi..intan2..tp x pe r..sbb die da booking 1 kek kat dlm nie..

thanks to nina..walaupown bende nie mkn masok perot n jadik tuuut..tp nie birthday present lain dr yg lain..hehe..i really appreciate it!=)..thank you so much!


2 comments:

Fanna Roslan said...

"member rapat aku pown x pnh bg aku adiah.."

Errrkkkkk? Baiklah! zzzzz... =,=

Afzarul Dzarif said...

fana:x tmasok ko la..ko kan ade bg aku frame..haha..selain dpd ko spe lg member rapat aku ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...